Automate your Marketing
with Womplify




 
SELAMAT DATANG KE HEARTBEADS FOTOPAGES..... 0193295921

By: Zalizan Ab Kadir

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-May-2009 13:17 Email | Share | | Bookmark
gambar baru

UNTUK GAMBAR TERBARU SILA KE http://izan72.blogspot.com. terima kasih...


Wednesday, 29-Apr-2009 10:49 Email | Share | | Bookmark
BERHIJRAH

untuk pertama kali tadi fp tidak dpt di tembusi.......dan sebenarnya terlalu banyak problem kerana kdg-kdg lama sangat nak loading gambar dan page....jadi saya mengambil keputusan untuk tidak menggunakan perkhidmatan fp ni lagi...dan jgn risau anda masih boleh melihat hasil kerja saya di http://izan72.blogspot.com.

Kepada yg telah menglinkkan fp saya di rumah masing-masing jangan lupa untuk mengupdatekannya. Dan jangan bimbang kepada fp masing-masing yg ada di fp saya akan saya updatekannya secepat mungkin di rumah baru saya....dan yg pastinya anda mesti merasa lebih seronok di situ.......


Monday, 27-Apr-2009 08:57 Email | Share | | Bookmark
LADIES DAY OUT

nape takde lauk ni
yg ni pun rasanye tak de
asam pedas ayam...tak de juga
View all 12 photos...
Salam semua....actually pada saya...selepas acara bergebang di kedai tomyam dgn Nora, izan, zai dan ita....selain acara makan makanan siam...tu kita org berborak sakan tentang rumahtangga dan diri masing-masing secubit pun tak sentuh soal manik...memang seronok..patutlah orang jantan gemar mengeteh....jadi seolah-olah seperti segala masalah hilang.. Tu yg ketagih lagi nak jumpa mcm tu...tapi rasanya tak sesuailah kat kedai makan nanti terjegil biji mata taukeh kedai tu sebab melepak 3-5 jam...jadi perjumpaan yg kedua lebih meriah kerana lebih ramai peserta-pesertanya walaupun tanpa zai dan ita...jadi nilah hasilnya...tak dapat tangkap gambo bebanyak sebab sibuk makan...makan..makan....oh ye tak de org amik gambar mee siput tu ye...


Sunday, 19-Apr-2009 15:42 Email | Share | | Bookmark
CRUMBLE THE RUMBLE...

 
 
 
View all 6 photos...
Salam semua...entry kali ni...baju yani lagi...actually yani minta buatkan desing crumble milik Pepari...mula saya give up..dan meminta dia menghantarnya pada pepari pakar manik tabur...tapi pepari pun buzy tahap gaban...sian rupanya sibuk packing...yani mengalah dan menyuruh saya buat design simple...alamak sian plak lalu saya cuba jugalah design tu...mana tau boleh jadi dan yani mcm biasa sangat percaya dengan kebolehan saya...(konon) tapi kalau saya jadi dia tak berani ...pendekata baju putihnya dah mcm belacan.."boleh cuci kak" kata yani...dan tak jadi pun umi mcm crumble tapi jadi rumble...ha..ha..ha . Umi komen skt.






Tuesday, 14-Apr-2009 07:56 Email | Share | | Bookmark
TEMPAHAN...



Kepada pelanggan setia...dan yg ingin mencuba hasil sentuhan saya...seperti yg telah saya sedia maklum sebelum ini...tempahan hari raya dibuka sekarang sehingga 15 julai 2009...bagi yg telah telefon terlebih dahulu anda tidak dikira telah membuat tempahan saya membuat mengikut siapa kainnya sampai dulu...sebab semua nak pakai tarikh samakan...hanya itu syaratnya....baju yg sampai dulu diberi nombor dulu(ceh...mcm byk tempahan) dan insyallah sesiapa bajunya yg telah saya terima sebelum tarikh diatas saya akan cuba sedaya upaya saya untuk membereskan sebelum hari raya...(doakan saya sihat waalfiat sebab kalau tak sihat dateline berterabur) supaya anda semua berhari-raya dengan baju-baju yg bling-bling...

Dukacita dimaklumkan pula disini bagi yg ingin menempah baju yg bukan utk di pakai utk hari raya...tempahan fulll sehingga 15 mei 2009 selepas itu anda boleh menempahnya tetapi sekali lagi di tutup pada jun 2009. jika sesiapa yg hendak memakai pada 1- 10 jun masih di terima tetapi yg hendak memakainya pada 1 julai -10 julai saya tidak dapat menunaikannya kerana saya terpaksa menepikan kerja-kerja menjahit untuk membereskan cukai pendapatan saya dan suami saya....saya menumpukan perhatian utk balance account untuk disubmitkan pada LHDN sebelum 1 julai 2009...(tension...tiap-tiap tahun kena buat) saya mohon ribuan kemaafan...anda masih boleh mendapatkan khidmat kawan-kawan sepengajian saya..insyaallah sentuhan mereka tidak kurang hebatnya...kalau yg berjaya mendapt sentuhan cikgu nora anda lagi bertuah...(cikgu....akak nak hantar satu baju nak buat sebiji mcm baju purple tu...)


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net